Παραλίες στη Λήμνο ξενοδοχεια στην μηρυνα Λημνου

Η ΛΗΜΝΟΣ ΕΧΟΝΤΑΣ ΜΕΓΑΛΗ ΑΚΤΟΓΡΑΜΜΗ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΟΥ ΣΧΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ, ΣΧΗΜΑΤΙΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 40 ΠΑΡΑΛΙΕΣ. ΑΛΛΕΣ ΠΟΛΥΠΛΗΘΕΙΣ, ΑΛΛΕΣ ΜΟΝΑΧΙΚΕΣ, ΑΛΛΕΣ ΜΕ ΒΟΤΣΑΛΟ, ΑΛΛΕΣ ΜΕ ΑΜΜΟ… ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΙΟ ΑΞΙΟΛΟΓΕΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΞΗΣ: 

  • ΠΑΡΑΛΙΑ ΠΛΑΤΥ: Η ΠΑΡΑΛΙΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΥΤΙΚΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΠΛΑΤΥ. ΑΜΜΟΥΔΕΡΗ ΚΑΙ ΚΟΣΜΙΚΗ ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΠΑΡΑΛΙΑ, ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΣΤΟ ΛΟΥΟΜΕΝΟ ΠΟΙΚΙΛΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ.
  • ΚΕΡΟΣ: ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΚΤΗ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΚΑΛΛΙΟΠΗ. ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ. ΠΑΡΑΛΙΑ ΜΕ ΑΜΜΟ. ΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΣΜΙΚΟ, ΕΝΩ ΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΑΙ ΝΟΤΙΟ ΜΕΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΑΠΟΜΟΝΩΜΕΝΑ. Η ΠΑΡΑΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΙΔΑΝΙΚΗ ΓΙΑ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΟΠΩΣ WIND SURFING, ΜΙΑΣ ΠΟΥ ΙΣΧΥΡΟΙ ΑΝΕΜΟΙ ΦΥΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ. Η ΠΑΡΑΛΙΑ ΕΧΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ 2 ΓΡΑΦΙΚΑ ΛΙΜΑΝΑΚΙΑ, ΑΥΤΟ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ. ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΠΕΥΚΟΔΑΣΟΣ ΠΟΥ Ο ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΙ.
  • ΡΩΜΕΪΚΟΣ ΓΥΑΛΟΣ: Η ΠΑΡΑΛΙΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗ ΜΥΡΙΝΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΚΟΣΜΙΚΗ. ΑΚΡΙΒΩΣ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑΒΕΡΝΑΚΙΑ. ΔΙΠΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΣΤΡΟ ΤΗΣ ΜΥΡΙΝΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΚΟΣΜΙΚΑ CAFE ΚΑΙ ΓΡΑΦΙΚΑ ΤΑΒΕΡΝΑΚΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΑΝΙΚΟ ΜΕΡΟΣ ΓΙΑ ΒΟΥΤΙΕΣ, ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΚΑΙ ΧΑΛΑΡΩΣΗ
  • ΤΟΥΡΚΙΚΟΣ ΓΥΑΛΟΣ: Ο ΤΟΥΡΚΙΚΟΣ ΓΥΑΛΟΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΗ ΜΥΡΙΝΑ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ. ΚΟΣΜΙΚΗ ΠΑΡΑΛΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΑΜΜΟΥΔΕΡΗ. ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΣΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΕΜΕΝΑΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ, ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΡΩΜΕΪΚΟ ΓΥΑΛΟ, ΠΟΥ ΖΟΥΣΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ.
  • ΠΑΡΑΛΙΑ ΘΑΝΟΥΣ: ΝΟΤΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΤΥ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΟΥ ΘΑΝΟΥΣ Η ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΙ ΑΞΙΟΠΟΙΗΘΕΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ. ΠΑΡΑΛΙΑ ΜΕ ΧΡΥΣΗ ΑΜΜΟ, Ο ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ.
  • ΜΙΚΡΟ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΦΑΝΑΡΑΚΙ: 2 ΓΕΙΤΟΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΣΤΟ ΜΟΥΔΡΟ, ΤΟ 2ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΧΩΡΙΟ ΤΗΣ ΛΗΜΝΟΥ. ΑΜΜΟΥΔΕΡΕΣ ΚΑΙ ΚΟΣΜΙΚΕΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ, ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΦΥΣΙΚΟ ΚΑΛΛΟΣ. Ο ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΑΥΤΕΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗ ΜΙΚΡΗ ΣΠΗΛΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΡΑΧΟ ΣΤΟ ΜΙΚΡΟ ΦΑΝΑΡΑΚΙ.
  • ΠΑΡΑΛΙΑ ΑΪ-ΓΙΑΝΝΗ: ΣΤΟ ΔΥΤΙΚΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ Η ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΟΥ ΑΪ-ΓΙΑΝΝΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΑΡΑΛΙΑ ΠΙΟ “LOW-PROFILE”. ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΑΡΑΛΙΑ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΚΑΣΠΑΚΑΣ ΜΕ ΒΟΤΣΑΛΟ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ, ΕΝΩ Η ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ ΘΕΑ ΚΑΙ ΤΑ ΓΡΑΦΙΚΑ ΤΑΒΕΡΝΑΚΙΑ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΚΥΜΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗ.
  • ΧΑΒΟΥΛH: ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΜΟΥΔΡΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΝΟΤΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΦΑΝΑΡΑΚΙ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΛΙΑ ΧΑΒΟΥΛH, ΜΙΑ ΕΡΗΜΙΚΗ ΠΑΡΑΛΙΑ ΜΕ ΑΜΜΟ. ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΟΥ 2007 ΕΛΑΒΕ ΧΩΡΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΦΙΛΕΣ GLOBAL ΜΟΥΣΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ “ISLAND OF FIRE FESTIVAL”.